Amazon Prime Day 2021: Näin saat parhaat teknologiatarjoukset

Tutustu näihin yksityiskohtiin ja vinkkeihin siitä, miten tehdä ostoksia yhdessä Amazonin vuoden suurimmista alennusmyynneistä 21.-22. kesäkuuta.

” data-credit=”Image: Amazon”>amazon-prime-day-2021-2.jpg

Kuva: Amazon

On taas Amazon Prime Dayn aika. Tänä vuonna Amazon Prime Day järjestetään 21. ja 22. kesäkuuta, ja se tarjoaa kaksi päivää suuria säästöjä yli 2 miljoonasta tarjouksesta maailmanlaajuisesti. Amazonin lehdistötiedotteen mukaan ”vuoden 2021 Prime Dayssä on pakollisia tarjouksia huippubrändeiltä, kuten Levi’siltä, iRobotilta, Samsungilta ja Redkeniltä, sekä yli miljoona tarjousta pieniltä ja keskisuurilta yrityksiltä, jotka myyvät Amazonissa”.

Milloin on Amazon Prime Day 2021?

Amazon Prime Day alkaa keskiyöllä PDT (3.00 EDT) 21. kesäkuuta ja kestää 22. kesäkuuta asti Prime-jäsenille Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Turkissa, Espanjassa, Singaporessa, Saudi-Arabiassa, Portugalissa, Alankomaissa, Meksikossa, Luxemburgissa, Japanissa, Italiassa, Saksassa, Ranskassa, Kiinassa, Brasiliassa, Belgiassa, Itävallassa ja Australiassa.

Mitkä ovat Amazon Prime Dayn 2021 parhaat teknologiatarjoukset?

Amazon Prime Day tarjoaa massiivisia alennuksia laitteistoista, ohjelmistoista, televisioista, pelikonsoleista, Amazonin omista laitteistoista(Echot, Kindlet, Fire Sticks, tabletit jne.) ja tuhansista muista tuotteista. Alla on tarjouksia kotitoimistotuotteista, Amazon-laitteista ja muusta.

Mitkä ovat Amazon Prime Dayn 2021 ensimmäiset tarjoukset?

Amazonin lehdistötiedotteen mukaan Amazon Prime -jäsenet voivat aloittaa ostosten tekemisen aikaisin yksinoikeudella tehdyillä tarjouksilla ja diileillä. (Jos sinulla ei ole tällä hetkellä Prime-jäsenyyttä, Amazon tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jotta voit osallistua Prime Dayyn). Amazon Prime Dayn aikaisten tarjousten joukossa ovat mm:

 • Amazon-laitteet: Säästä jopa 50 %.
 • Amazon eero mesh WiFi -reititin (sertifioitu kunnostettu) : 54,99 dollaria(säästö 20 %). Tämä tuote ei ole enää saatavilla.
 • Amazon Echo Auto: 14,99 dollaria(säästö 35 dollaria).
 • Echo Dot 2-pack (4. sukupolvi): 24,99 dollaria(säästö 25 dollaria).
 • Echo Show 5 (1. sukupolvi): 44,99 dollaria(säästö 35 dollaria).
 • Echo Show 8 (1. sukupolvi): 69,99 dollaria(säästö 40 dollaria).
 • Echo Frames: 174,99 dollaria(säästö 75 dollaria).
 • Täysin uudet Echo Buds (2. sukupolvi): 79,99 dollaria(säästö 40 dollaria).
 • Halo Fitness Band: 69,99 dollaria(säästö 30 dollaria).
 • Amazon Smart Plug (toimii Alexan kanssa): 24,99 dollaria(säästö 40 %).
 • Blue Snowball iCE Mic: 39,99 dollaria(säästä 10 dollaria).
 • LG- ja Sony-televisiot: Amazon Prime -luottokortilla saat 10 % takaisin tietyistä televisioista (määräaikainen tarjous, ehtoja sovelletaan) .
 • Älykkään kodin laitteet: Säästä jopa 40 %.
 • Kuluta 10 dollaria, saat 10 dollaria: Säästä 10 dollaria, kun käytät 10 dollaria pienyritysten kanssa.
 • Elektroniikka: Säästöt JBL-kuulokkeissa.
 • Säästöt Fire-televisioista: Asiakkaat voivat ostaa Fire-televisioita alkaen 99,99 dollaria, mukaan lukien Insignia 24-tuumainen Smart TV (99,99 dollaria), Toshiba 32-tuumainen Smart HD TV (129,99 dollaria) ja Insignia 43-tuumainen Smart 4K HD TV (219,99 dollaria).
 • Amazon Music: Prime-jäsenet, jotka eivät ole vielä kokeilleet Amazon Music Unlimitediä, voivat saada neljä kuukautta ilmaiseksi rajattoman pääsyn yli 70 miljoonaan kappaleeseen ilman mainoksia ja miljooniin podcast-jaksoihin. Lisäksi Amazon Music Unlimitedin uudet Prime-jäsenet voivat saada kuusi kuukautta ilmaiseksi, kun he ostavat tiettyjä Amazon Echo -laitteita.
 • Wondery+: Amazon Prime -jäsenet voivat saada Wondery+:n, joka on upottava podcastien kuuntelukokemus, jossa on mainokseton kuuntelu, varhainen pääsy uusiin ohjelmiin ja yksinoikeussisältöä Wondery-alkuperäisohjelmista, kuten Dr. Death, Even the Rich ja Business Wars, ilmaiseksi neljän kuukauden ajan.

Mitkä ovat ostosvinkit Amazon Prime Day 2021:een?

Ilmoitukset

Nyt voit varmistaa, että saat kiinni kaikki tarjoukset tarvitsemistasi tuotteista. Amazonin Watch A Deal -ilmoitus ilmoittaa, kun tarjouksesi on alkamassa. Napauta vain alavalikon Asetukset-kuvaketta siirtyäksesi katsomaan Asetuksia, selaa kohtaan Ohjelmat ja ominaisuudet, napauta Tarjoukset ja napauta sitten Tulevat-välilehteä. Etsi haluamasi kauppa ja napauta Watch This Deal (Katso tätä kauppaa) saadaksesi ilmoituksen, kun se alkaa.

Kampanjat pienyritysten auttamiseksi

Viime vuoden tapaan Amazon auttaa tukemaan pienyrityksiä (yli 300 000 myyjää) erilaisilla kampanjoilla. Amazon investoi yli 100 miljoonaa dollaria ”Amazonissa myyvien pienyritysten menestyksen edistämiseen, mukaan lukien myynninedistämistoimet, joilla kannustetaan asiakkaita tekemään ostoksia heidän kanssaan”, yhtiö kertoo. Tässä ovat yksityiskohdat tästä kampanjasta.

 • Kuluta 10 dollaria, saat 10 dollaria: Amazon tarjoaa 10 dollarin hyvityksen Prime Day -päivänä käytettäväksi jäsenille, jotka käyttävät 10 dollaria tiettyjen pienyritysten Yhdysvalloissa myymiin tuotteisiin Amazonin kaupassa maanantaista 7. kesäkuuta sunnuntaihin 20. kesäkuuta asti. Pienyritysten kampanjat ovat käynnissä myös Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Saksassa, Italiassa, Ranskassa ja Japanissa.
 • Ansaitse 10 % takaisin palkintoina: Kuluta 10 dollaria, saat 10 dollaria -kampanjan aikana Amazon Prime Rewards Visa -kortin ja Amazon Prime Store -kortin haltijat, joilla on kelvollinen Prime-jäsenyys, voivat myös ansaita 10 prosenttia takaisin palkkioina tietyistä pienyritysostoksista.
 • Kuratoidut kauppapaikat: Amazon on luonut kuratoituja kokoelmia, jotka auttavat asiakkaita ja pienyrityksiä luomaan yhteyksiä. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia muun muassa mustien omistamista, naisten omistamista, sotilasperheiden omistamista ja muista kokoelmista.
 • Osta pienyrityksiä Alexan avulla: Echo-laitteen omistajat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa voivat sanoa: ”Alexa, tee ostoksia pienyrityksille.” Löytääkseen tukikelpoisia tuotteita Spend $10, Get $10 -kampanjan aikana Echo-laitteen omistajat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa voivat sanoa: ”Alexa, tee ostoksia pienyrityksille.”
 • Osta Amazon Livessä: Koko Amazon Prime Dayn ajan Amazon Live -palvelussa esitellään tarjouksia, jotka on kuratoitu pienyrityksiltä eri puolilta Amazonia. Katsojilla on myös mahdollisuus kuulla suoraan yritysten omistajilta, oppia lisää heidän tuotteistaan ja tehdä ostoksia Prime Day -tarjouksista toistuvassa jaksossa nimeltä Small Business Showcase 21. ja 22. kesäkuuta. Kesäkuun 7. päivänä asiakkailla on mahdollisuus tehdä ostoksia Kristen Bellin, Karamo Brownin ja Mindy Kalingin kanssa, joiden kanssa heidän suosikkipienyrittäjänsä keskustelevat heidän tuotteistaan ja inspiroivista tarinoistaan.
 • Amazon Explore: Amazon Prime -jäsenet voivat tutustua uusiin paikkoihin ja tehdä ostoksia paikallisista tuotteista suoran virtuaalikokemuksen avulla ja saada jopa 50 dollaria ilmaiseksi Amazon Exploresta käyttämällä koodia: FREEFUN. Asiakkaat voivat tavata laiskiaisvauvoja Costa Ricassa, tehdä lahjaostoksia Firenzessä sijaitsevassa käsityöstudiossa tai oppia uusia taitoja ruoanlaitosta käsityötaitoihin asiantuntijoiden kanssa eri puolilta maailmaa.

Lisää tapoja säästää paljon

Amazon tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla voi saada suurimmat säästöt Prime Day 2021 -kampanjoissa.

 • Amazon Prime Rewards Visa -kortti: Kesäkuun aikana Amazon Prime -jäsenet saavat 150 dollarin Amazon-lahjakortin heti, kun he hyväksyvät Amazon Prime Rewards Visa -kortin.
 • Amazon-lahjakortit: Tästä päivästä alkaen 20. kesäkuuta asti Prime-jäsenet voivat saada 10 dollarin kampanjahyvityksen ostaessaan vähintään 40 dollarin arvosta valikoituja Prime-merkkisiä Amazon-lahjakortteja.
 • Osta Alexan avulla: Nyt ja rajoitetun ajan uudet Amazon Prime -jäsenet, jotka rekisteröityvät Prime-jäseneksi Echo-laitteella, saavat 5 dollarin Amazon-hyvityksen. Sano vain: ”Alexa, rekisteröi minut Primeen”.
 • Osta myymälässä: Asiakkaat voivat löytää tarjouksia myymälässä käymällä Amazonin fyysisissä vähittäismyyntipaikoissa, mukaan lukien Whole Foods Market, Amazon 4-tähti, Amazon Books, Amazon Pop Up, Amazon Go ja Amazon Fresh.
 • Amazon-kuponkeja: Amazon tarjoaa lisäalennuksia päivittäistavaroista, elektroniikasta, vaatteista ja muusta päivittäistavarasta kupongeilla. Asiakkaat voivat vain leikata kupongin, ja alennus myönnetään kassalla.
 • Amazon Live: Amazon Live, joka toimii koko Prime Dayn ajan, sisältää tuote-esittelyjä ja kokeilukuljetuksia, asiakkaat voivat kuulla suoraan sadoilta tekijöiltä ja tehdä ostoksia ei voi olla huomaamatta tarjouksista heti, kun ne tulevat julkisuuteen. Amazon Live tuo Prime Dayyn myös taukoamattoman juhlan, johon kuuluu live-chatti, julkkisten esiintymisiä, yksinoikeudella tuotettua sisältöä (kuten kurkistus Prime Videon Making the Cut -ohjelmasta) ja tarjousten paljastuksia, mukaan lukien jännittäviä tarjouksia, jotka paljastetaan ensimmäisenä Amazon Liven kautta. Katsojat voivat tehdä ostoksia esillä olevista tuotteista ja tuotemerkeistä reaaliaikaisesti päivittyvän karusellin kautta. Amazon Livea voi seurata Amazonin sivustolla tai Amazon Live Shopping -sovelluksen kautta Fire TV:ssä. Virittäydy 2. kesäkuuta kello 11.00 ET alkaen ja näe suorat esittelyt kaikista varhaisista Prime Day -tarjouksista.
 • AmazonSmile: Asiakkaat voivat tehdä ostoksia ja tukea hyväntekeväisyyttä samaan aikaan AmazonSmilen kautta. Asiakkaat saavat saman Amazon-kokemuksen, mutta lisäbonuksena AmazonSmile lahjoittaa osan hyväksyttävästä ostohinnasta asiakkaan valitsemalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Asiakkaat voivat nyt tehdä AmazonSmile-ostoksia Amazon-sovelluksen uusimmassa versiossa matkapuhelimellaan. Avaa sovellus, siirry päävalikossa kohtaan Asetukset, napauta ”AmazonSmile”, valitse hyväntekeväisyysjärjestö ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita AmazonSmilen ottamiseksi käyttöön. Käy osoitteessa smile.amazon.com/onthego saadaksesi lisätietoja .
 • Amazon.com espanjaksi: Asiakkaat voivat vierailla Amazon.com-sivustolla espanjaksi tai käyttää Amazon-sovellusta tehdäkseen ostoksia, selataksesi, etsiäkseen miljoonia tuotteita, lukeakseen arvosteluja, katsellakseen ostoskoria ja tehdäkseen tilauksia espanjaksi. Amazon-sovelluksessa asiakkaat voivat siirtyä Asetuksiin ja valita espanjan kielen napauttamalla Maa ja kieli. Amazon.com espanjaksi antaa asiakkaille saman kätevän ostokokemuksen haluamallaan kielellä millä tahansa laitteella.

Lisätietoja Amazon Prime Day 2021:stä

Voit pysyä ajan tasalla Amazon Prime Day 2021:stä Alexan avulla. Sano vain: ”Alexa, pidä minut ajan tasalla Prime Daysta”.

Päivitämme tätä artikkelia, kun lisätietoja Amazon Prime Day 2021:stä tulee saataville.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä Prime-jäsenyyttä, Amazon tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jotta voit osallistua Prime Dayyn.

(Vastuuvapauslauseke: Hinnoittelu- ja tuotteiden saatavuustiedot olivat tarkkoja julkaisuhetkellä).

Katso myös