Bitcoinin arvo taas pitkästä aikaa nousussa

Maailman suosituimman kryptovaluutta Bitcoinin arvon nousussa on nähty suunnanmuutos kolmen kuukauden matelun jälkeen. Arvo ei ole ollut tämänpäiväisiä lukemia korkeammalla sitten viime marraskuun. Nousupiikki on tervetullut etenkin välittäjille, sillä se päätti kolme kuukautta kestäneen matalapaineen. Välittäjät ovat innoissaan, sillä näyttää ettei viimeisimmästä kryptovaluuttakuplasta ole otettu oppia, vaan nousu on jälleen mahdollinen.

Nousulle ei ole olemassa mitään tiettyä selitystä, mutta Bitcoinien hinta nousi lyhyesti noin 5000 dollariin, eli noin 4464 euroon.

Näyttää siltä, että trendi on muuttunut laskusuhdanteestaan viimein noususuhdanteeseen. Tätä tukee viimeisen 24 tunnin kaupankäynnin volyymi, jonka aallonhuippu nousi 15 miljardiin dollariin, joka on suurinta luokkaa sitten tammikuun.

Tämän päivän luvut saattavat johtaa kuukausittaisen keskiarvon nousuun, joka taas vakiinnuttaa kryptovaluuttojen asemaa. Tämä voisi kannustaa ostamisen jatkamiseen ja näin Bitcoinien hinta voisi nousta jopa yli 6000 dollarin.

Arvonnousu on merkittävä siitäkin syystä, että sijoittajat ovat suosineet perinteisempiä sijoituskohteita Bitcoinin viime vuoden 74 prosentin syöksylaskun jälkeen. Nyt näyttää, että varauksellisuus Bitcoineja kohtaan olisi hiipumassa ja luotto noususuhdanteeseen vauhdittaa sijoittajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *