Hio Microsoft Excel -taitojasi näillä 10 kurssilla

Tämä verkkokoulutus sisältää yli 75 Microsoft Excel -kaavaa ja -funktiota, vinkkejä Excelin käytöstä Pythonin, koneoppimisen ja datatieteen kanssa, Excel VBA:n perusteet, Power BI:n käytännön oppaan ja paljon muuta.

Microsoft Excel on screen

Kuva: Wachiwit/Shutterstock

Microsoft Excelin monimutkaisimpien ominaisuuksien oppiminen voi auttaa sinua tekemään fiksumpia liiketoimintapäätöksiä, ja se saattaa jopa innostaa sinua tekemään uraa datatieteen alalla. Hallitse tämä Microsoft-ohjelmisto omaan tahtiisi The All-In-One Microsoft Excel Certification Training Bundle -koulutuspaketilla.

Älä huoli, jos et ole kokenut Excelin käyttäjä, sillä Data Science with Stocks, Excel and Machine Learning -kurssi on räätälöity aloittelijoille, ja se voi auttaa sinua nappaamaan yhden tämän hetken kuumimmista työpaikoista teknologia-alalla näyttämällä, miten Excel yhdistetään suosittuun Python-ohjelmointikieleen, koneoppimiseen ja datatieteeseen.

Jopa ilman koodausta pääset eteenpäin Microsoft Excelin (365) avulla: Crash Course, joka vie sinut alkeista edistyneeseen sisältöön. Siitä eteenpäin Microsoft Excel: Advanced Formulas & Functions käsittelee yli 75 kaavaa ja funktiota sekä useita tapoja, joilla niitä voi soveltaa.

Microsoft Excel: Pivot-taulukot -kurssilla sekä Microsoft Excel: Intro to Power Query, Power Pivot & DAX -kurssilla pääset syvälle data-analyysiin ja tutustut työkaluihin, jotka muuttavat itsepalveluliiketoiminnan älykkyysosastoa. Sitten Up & Running with Power BI Desktop -kurssilla opit kaiken tehokkaasta itsepalveluliiketoiminnan älykkyysosastosta.

Advanced Excel Dashboards & Data Visualization Masterclass -luokka jatkaa Excelin lomakeohjaimilla ja muulla. Seuraavaksi olet valmis Master all the MS Excel Macros and the basics of Excel VBA -kurssille, jossa keskitytään siihen, miten voit automatisoida useimmat tehtävät.

Jos työskentelet HR-alalla, johto on vaikuttunut tietojenkäsittely- ja raporttien automatisointitekniikoista, joita opit Excel for HR Dashboard and Analytics -kurssilla. Google Sheets for Excel Users -kurssi lisää taitojesi joukkoon uuden alustan.

All-In-One Microsoft Excel Certification Training Bundle -kurssit maksaisivat yksittäin ostettuna 2000 dollaria, joten sinun kannattaa hankkia se tänään, kun se on 98 % alennuksessa – vain 33,99 dollarilla.

Hinnat voivat muuttua.