Microsoft lisää terveys- ja hyvinvointiominaisuuksia Vivaan Limeade-kumppanuuden myötä

Uusi sisältö on suunniteltu vähentämään loppuunpalamista ja parantamaan osallisuutta. Mutta se on muutakin kuin pelkkä yrityksen intranet-sivusto.

” data-credit=”Image: Limeade”>limeade microsoft viva wellness content

Kuva: Limeade

Microsoftin uusin lisäys Viva-alustaan on terveys- ja hyvinvointisisältö Limeadelta, joka keskittyy työntekijöiden sitoutumisen parantamiseen ja burnoutin vähentämiseen. Microsoft ilmoitti torstaina, että Limeaden tutkimukseen perustuva hyvinvointisisältö ja -toiminta näkyvät Viva Connectionsin sisällä.

Limeaden toimitusjohtaja Henry Albrecht sanoi lehdistötiedotteessa, että hänen yrityksensä on Microsoftin kanssa samoilla linjoilla siinä, että hyvinvointi on terveen työntekijäkokemuksen ydin.

”Se ei voi olla jotain, jota laiminlyödään tai jätetään kiireisen ja stressaavan päivän loppuun”, Albrecht sanoi. ”On aika hyödyntää teknologian voimaa, jotta voimme tarkoituksellisesti pitää parempaa huolta itsestämme ja muista – luonnollisessa päivittäisessä kanssakäymisessämme.”

Viva-käyttäjät näkevät alustan sisällä Limeaden personoituja aktiviteetteja, kuten liikuntahaasteita, esimiesten tukityökalupaketteja ja työpaikan osallisuuden oppitunteja.

Microsoftin Microsoft 365 Next Gen -tuottavuuden ja työntekijäkokemuksen pääjohtaja Seth Patton sanoi lehdistötiedotteessa, että Limeade käyttää hyvinvointikyselyistä, kuntoilunseurantalaitteista, biometriikasta ja muista lähteistä saatuja tietoja edistääkseen personoituja, hetken hyvinvointikokemuksia työn sujuvuuteen.

”Tämä yhteistyö auttaa Microsoftin asiakkaita edelleen liikkumaan ja yhdistämään relevantteja yritysetuja, jotta he voivat vähentää burnoutia ja lisätä energiaa”, Patton sanoi.

KATSO: Microsoft Viva tarjoaa moduuleja oppimiseen, tiedon jakamiseen ja muuhun (TechRepublic)

Monet työntekijäkokemusalustat on suunniteltu helpottamaan yleisten tietojen tai etuuslomakkeiden löytämistä. Tämä Viva/Limeade-integraatio voi tehdä muutakin kuin modernisoida yrityksen intranetin. Limeaden sisältö on suunniteltu vähentämään työuupumusta ja parantamaan yleistä osallisuutta. Alusta sisältää myös työkaluja, joilla voidaan mitata työntekijöiden tunnelmia, etsiä merkkejä työuupumuksesta ja rakentaa työn tarkoituksenmukaisuutta. Sitouttamisalustojen myynnin lisäksi Limeade ylläpitää tutkimusryhmää, joka tutkii organisaatiopsykologiaa, psykometriaa, datatiedettä ja muita siihen liittyviä aloja. Ryhmän tutkimustulokset tukevat Limeaden ratkaisuja ja ovat pohjana tuotteille, kuten Limeade Well-Being Assessment ja Limeade Results Model.

Kuten Esther Shein kirjoitti TechRepublicissa, suhteellisen uuden työntekijäkokemuksen ohjelmistojen luokan arvioidaan olevan 300 miljardin dollarin arvoinen vuosittain. Analyytikko Josh Bersinin mukaan nämä ohjelmistot auttavat työnantajia seuraamaan työntekijöiden tarpeita ja vähentämään kustannuksia, joita aiheutuu räätälöityjen portaalien kehittämisestä, taustajärjestelmien integroimisesta, tietoturvan validoinnista ja palveluvuorovaikutusten mittaamisesta useissa taustajärjestelmissä.

Vivan uudet Limeade-ominaisuudet tulevat Microsoftin mukaan saataville syksyllä.

MIcrosoft lanseerasi Vivan helmikuussa, ja työntekijäkokemusohjelmistossa on neljä moduulia: Ominaisuuksien tarkoituksena on helpottaa etätyöntekijöiden ja hybridityöntekijöiden viestintää ja yhteistyötä. Alusta on integroitu Microsoft 365 -sovelluksiin ja Teamsiin.

Katso myös