System Tool 2011:n poistaminen – opas

Suojausohjelma on hyvä tapa varmistaa, että tietokoneesi on suojattu, mutta joskus sinun on poistettava tällainen ohjelma siististi. Jos poistat vahingossa ohjelman, saatat tarvita saman ohjelman, jonka juuri asennit, jotta se olisi oikea. Kun haluat poistaa ohjelman, tavallinen tapa tehdä se on mennä Käynnistä-valikkoon ja napsauttaa ’Ohjelmat’. Sitten löydät ohjelman luettelosta, napsauta sitä ja siirry kohtaan ”muuta / poista” noudattamalla ohjeita. No, tämä on tapa poistaa ohjelma tarvitsematta tehdä mitään. Mutta jos ohjelma on erittäin hankala tai ohjelmaan liittyy vielä joitain tiedostoja ja kansioita, joita et voi poistaa, voit kokeilla seuraavia tapoja.

Ohjelman poistaminen

Ensinnäkin, voit poistaa ohjelman manuaalisesti. Tämä on yleisin asia, jota ihmiset tekevät, ja siihen kuuluu siirtyminen Käynnistä-valikkoon, siirtyminen ohjauspaneeliin ja sitten poistettavan ohjelman valitseminen. Napsauta ’ohjelmat’ -painiketta ja näet ohjelman luettelossa. Valitse sitten se ja napsauta Poista asennus -painiketta. Varmista vain, että vahvistat, että haluat poistaa ohjelman kokonaan, ja napsauta sitten ’myydä’. Jos haluat poistaa vain joitain tiedostoja tai kansioita ohjelmasta, voit napsauttaa Poista-painiketta ja etsiä poistettavan kansion tai tiedostot. Voit myös napsauttaa ohjelman nimeä ja siirtyä sitten kauppiaiden tietoihin ja napsauttaa sitten Poista asennus -painiketta.

Toinen tapa poistaa ohjelma on käyttää asennuksen poisto-ohjelmaa. Tällaisia ​​ohjelmistoja on monia erilaisia, jotka eroavat virustentorjuntayrityksestä. Tämän asennuksen poisto-ohjelman avulla voit poistaa ohjelman vain muutamalla napsautuksella. Tämä on helpompaa kaikille PC-käyttäjille.

Poistaminen voi välillä olla vaikeaa

On myös aikoja, jolloin ohjelma on saattanut olla vahingoittunut ja vaikea poistaa. Jos olet kuitenkin jo käyttänyt haluamaasi asennuksen poisto-ohjelmaa, voit ladata sen vain tietokoneellesi. Sinulla on myös oma painike, jonka avulla voit helposti poistaa sovelluksen. Tämän jälkeen etsit kansiota, joka sisältää sovelluksen tiedot, ja valitset sen. Painike muuttuu punaiseksi napsautuksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että kansio on nyt valittu. Kun olet valinnut kansion, voit poistaa ohjelman tietokoneeltasi napsauttamalla Poista-painiketta.

Napsautettuasi Poista-painiketta näet virheilmoituksen. Tämä virhesanoma on oikeastaan ​​vain vahvistus asennuksen poistamisesta. Jos haluat jatkaa, napsauta vain Kyllä ja vahvistus näkyy myös. Jos on muita tietokoneita, joilta haluat poistaa ohjelman asennuksen, voit siirtyä Kaikki ohjelmat -kansioon ja napsauttaa kansiota, johon haluat poistaa asennuksen. Valitse ’Poista’ tai ’Poista’ ja napsauta sitten ’ OK ’. Poistettava ohjelma poistetaan tietokoneeltasi nyt. Voit käynnistää tietokoneen uudelleen ja sama tapahtuu, jos käynnistyksessä on jokin ohjelma.

Vihoviimeinen keino

Viimeinen tapa poistaa ohjelma tietokoneeltasi on poistaa ohjelmaan liittyvät tiedostot ja kansiot manuaalisesti. Voit siirtyä Oma tietokone -kohtaan ja löytää sitten hakemiston, joka sisältää tiedostot. Valitse tiedosto ja paina sitten Poista, tai löydät ohjelman hakemiston näkyviin tulevasta ikkunasta. Jälkimmäinen on sama kuin ensimmäinen, mutta poistamasi tiedostot liittyvät vain sovellukseen.

Yhteenveto

Helpoin tapa poistaa ohjelma on luottaa asennuksen poistajaan. Tällä tavoin sinun ei tarvitse käydä niin monta hässäkkää vain poistaaksesi ohjelman. Voit myös välttää menemästä Windowsin ohjauspaneeliin niin monta kertaa, jotta voit asentaa toisen ohjelman.