Twilio lisää suoran äänen ja videon suoratoistovaihtoehtoja

Reddit käyttää uutta palvelua tulevan live-audio-ominaisuuden käyttämiseen.

” data-credit=”Image: Shutterstock/RasPixel.com”>shutterstock-1338120278.jpg

Kuva: Shutterstock/RasPixel.com.

Twilio lanseerasi uuden Live-palvelun, jonka avulla yritykset voivat upottaa live-audio- ja videostriimausominaisuuksia olemassa oleviin sovelluksiin. Twilion mukaan palvelu tarjoaa matalan viiveen streameja skaalautuvasti.

Yhtiön uusi tuote heijastaa suorien videostriimien kysyntää osana monia yritystapahtumia. Welcome-tapahtuma-alustayhtiön teknologiajohtaja Tiger Shen sanoi lehdistötiedotteessa, että Twilion live-streaming-infrastruktuurin päälle rakentaminen antaa hänen tiimilleen mahdollisuuden käyttää aikaa räätälöidympiin elementteihin.

”Virtuaalitapahtuma on kehittynyt tilapäisestä kokemuksesta pysyväksi osaksi lähes jokaisen yrityksen sisäistä ja ulkoista sitouttamisstrategiaa”, Shen sanoi.

Grand View Research ennustaa, että pilvipohjaisten ratkaisujen lisääntyvä käyttöönotto lisää videosisällön tavoittavuutta ja laajentaa markkinoita erityisesti Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

KATSO: Software as a Service (SaaS): (ilmainen PDF) (TechRepublic)

Vuoden 2020 Magic Quadrant for Meeting Solutions -raportissa Gartner ennusti, että loppukäyttäjien globaalien kokousratkaisujen menot kasvavat 11 prosentin (2019-2024) vuotuisella kasvuvauhdilla, kun organisaatiot ottavat käyttöön joustavat työtyylit ja pilvipalvelut.

Gartner ennusti myös, että etätyö ja työvoiman demografisten tekijöiden muuttuminen vaikuttavat yritysten kokouksiin siten, että vuoteen 2024 mennessä vain 25 prosenttia kokouksista pidetään henkilökohtaisesti, kun vuonna 2020 vastaava luku oli 60 prosenttia.

”Virtuaalisten kokemusten nousu ja Clubhousen ja TikTokin kaltaisten alustojen suosio ovat viestineet siitä, että seuraava suuri kanava asiakkaiden sitouttamisessa on live-audio- ja videostriimaus”, Twilion puhe- ja videopalveluista vastaava toimitusjohtaja Hakim Mehmood sanoi lehdistötiedotteessa. ”Twilio Live antaa yrityksille rakennuspalikat, joita ne tarvitsevat luodakseen yhteisöilleen personoituja kokemuksia ja ollakseen vuorovaikutuksessa miljoonien asiakkaiden kanssa tuoreella ja jännittävällä tavalla.”

Gartner totesi raportissa myös, että yritykset käyttävät usein erillisiä ratkaisuja yrityksen sisäisiin epävirallisiin kokouksiin ja virallisempiin kokouksiin, kuten ulkoisiin esittelyihin tai koulutustilaisuuksiin.

Redditin vanhempi tuotejohtaja Anand Paka kertoi lehdistötiedotteessa, että verkkosivusto käytti Twilio Liveä Reddit Talkin, tulevan live-audio-ominaisuuden, käyttämiseen.

”Olemme olleet tyytyväisiä ääniominaisuuksien laatuun ja Twilion ennakoivaan tukeen, joka mahdollisti nopean integroinnin”, Paka sanoi.

MarketsandMarketsin raportti ennustaa, että videoiden suoratoisto-ohjelmistojen maailmanlaajuisten markkinoiden koko kasvaa 6,1 miljardista dollarista vuonna 2020 15,0 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä. Tämä vastaa 19,7 prosentin vuotuista kasvuvauhtia. MarketsandMarkets määrittelee videostriimausohjelmistojen markkinoiden kasvua edistäviksi päätekijöiksi mobiililaitteiden ja internetin käyttäjien yleistymisen, tilausvideostriimauksen kasvavan kysynnän ja COVID-19-pandemian vaikutuksen.

Katso myös