Visualforce-kurssi Excelissä – Datan ulkoasun muuttaminen tehokkaasti Excelissä

Jos olet käyttänyt Visualforce-koulutusta Excel-lähestymistavassa manuaalisten lomakkeiden luomiseen, olet käytännössä aloittamassa aivan uuden tason tietojen syöttämistä Excel-laskentataulukossasi. CD-ROM-tietokoneohjelmassa, kuten Excelissä, Visualforce on tekniikka, joka sallii tietojen syöttämisen, joka näyttää, tuntuu ja painaa muunneltavien lomakekuvien muunnelmia. Vedä ja pudota -menetelmän avulla opit syöttämään tietoja

Lomakkeen käyttö

Lomakkeen voidaan muuttaa muuttamaan käyttäytymistään käyttäjän syötteen perusteella. Jos tiedot eivät ole tiettyjen spesifikaatioiden mukaisia, erilaiset lomakekäyttäytymät voidaan ottaa käyttöön käyttäjän syötteen perusteella.

Paperimuodoissa käyttäjä saa lomakkeet muuttamaan ylä- ja alaosan ihoa. Mutta Excelin avulla lomakkeet voidaan muuttaa muuttumaan lomakkeen ulkoasun ”Type” – ja ”Format” -säätimien perusteella.

Palataksesi lomakkeen vakiotilaan, paina [Enter] lomakekentässä, mutta valitse [Lisäasetukset] lomakkeen suunnittelijasta.

Joten ensimmäinen alue, johon kirjoitat, on lomakkeen nimi, jota seuraa muutama lyhyt esimerkki. Sinun on kirjoitettava nimi kaikkiin neljään ruutuun. Esimerkkejä voivat olla [Enter], [Team Systems] ja [Filter].

Jokainen esimerkki kasvattaa vaaditut syöttöruudut ja näyttää tulokset yhdessä sopivan vastauksen kanssa. Esimerkkien avulla on helppo varmistaa, että oikea muoto syötetään, varsinkin jos syötetään tietoja, päivämäärää, tiloja ja muita monimutkaisia ​​tietoja.

Form mode -tila

Kun olet suorittanut harjoituksen, palaa takaisin Form Form Mode -tilaan ja napsauta [Show] -painiketta laskentataulukon alaosassa. Lomakevakiotila näyttää kaikki vakiokohteet, jotka on lueteltu monimutkaisimmista vähiten monimutkaisiin. Näitä ovat [Showracomen kirjautuminen], [Latausympäristö] ja [Näytä luokitellut tiedot]. Käyttäjä voi nyt keskittyä lomakkeen elementteihin, jotka on syötettävä.

Paperilomakkeen muuttaminen tietokannaksi

Paperilomakkeen muuntaminen tietokannaksi on organisaatioiden yleinen vaatimus, ja on tarpeen antaa tietojen syöttämistä koskevien määräysten ja standardien mukainen muoto. Paperilomakkeet voivat olla melko kömpelöitä ja ikkunat voivat seurata hankalaa matkaa, merkittäviä syöttölaatikoita ei aina voida käsitellä eikä monimutkaisimpia skenaarioita voida aina hallita. Mutta Excel COM -objektien avulla tällaiset ongelmat voidaan ratkaista.

Auttaa laskelimen automatisoinnissa

Muuntamalla paperilomakkeen tietokantaan voit myös automatisoida laskelmat. Soluista laskettuihin kenttiin voit soveltaa validointia tiettyihin soluihin tai määrittää tietyt ehdot valinnalle. Voit jopa estää käyttäjää valitsemasta arvoa tai merkintää vahvistamalla taustatiedot tai korostamalla sanat, jotka täyttävät arvon. Kaikki lomakkeet ja laskelmat voidaan suorittaa yhdestä solusta.

Lomake ja laskelmat näyttävä ikkuna on käytettävissä, kun lomakkeessa tai laskennassa on solu. Tämä tarjoaa myös laskentataulukon, kun teet muutoksia tai valitset uusia soluja. Aktiivista solua voidaan muuttaa valitsemalla se tai painamalla [Ctrl] + [1] (tai napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella solua ja valitsemalla sopiva vaihtoehto). Voit sulkea lomakkeen valitsemalla lähellä taustaa painamalla [Ctrl] + [Esc] (tai napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella solua ja valitsemalla sulkemisvaihtoehdon). Tai voit myös sulkea ikkunan painamalla [Ctrl] + [Vaihto] + [Ctrl] + [Enter] (tai napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella solua ja valitsemalla sulkemisvaihtoehto).

Yhteenveto

Varsinkin lomakkeiden kohdalla voit parantaa tiedonsyötön tehokkuutta määrittämällä oletusarvot sen sijaan, että käytettäisiin yleistä, kuten [0], joka antaisi esimerkiksi [0syvyys]. Excel 2003: n ennalta määritetyt lomakkeet on suunniteltu helpottamaan käyttäjien tietomäärien määrittämistä tai muokkaamista, koska Excel on jo muodostanut työkirjan oletusarvot.