Poista antispy-turvasuojaus – poista antispy-turvasuoja, vieraiden arvostelu!

Oletko saanut tartunnan Antispy Safeguard -ohjelmassa? Jos vastasit kyllä ​​ensimmäiseen kysymykseen alla ja haluat tietää, millä puolella tätä taistelua olet, lue sitten.

Näyttää siltä, ​​että kaikkien uusimpien Windows Security -päivitysten mukana tulee tunnisteet: 1. Surffaa huolellisesti, 2. Suorita suojaustesi ja 3. Voit pysyä turvassa verkossa. Internet on vaarallinen. Mutta tarvitset jonkinlaisen turvaverkon. Vista-tietoturvan tai Vista-yhteensopivien ohjelmistojen käyttö voi olla oikea tapa edetä. Joten sinun pitäisi vakavasti ajatella Vistaa tai muuta tietoturvaverkko-ohjelmistoa.

Voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia

Älä ole yllättynyt siitä, että saat jäätymisen, sinisen ruudun, kaatumisen ja muita virheitä. Virheet, jotka sinun on siedettävä, ovat peräisin Windowsin rekisterivirheistä. Älä ohita tätä virhettä. Jos jätät yksin rekisterin niin vioittuneeseen tilaan, saat enemmän rekisterivirheitä ja vahingoitat tietokonettasi korjaamattomasti. Jos näet jo tämäntyyppisiä virheilmoituksia. Varmista, että tiedät mitä tapahtuu.

Tämä Windows Security -ohjelma, joka yritti pysäyttää vakoiluohjelmat, virukset ja hakkerit, sai sinut hämmentymään. Vakoiluohjelmien ja tartunnan saaneiden tiedostojen ennakoiva Vista Security aiheuttaa kaikki nämä ongelmat. Vista Security -suojalla on paljon upeita toimintoja, monia asioita, jotka voivat auttaa sinua. Se havaitsee vakoiluohjelmat ja vastaavat etukäteen ja auttaa paljon. Mutta tämä on silti melko raskas tehtävä. Jos etsit nopeaa ja helppoa korjausta Vista-tietoturvalla tai haluat vain saada kannettavan tietokoneen yleisen suojan, sinun on hankittava hyvä.

Vistan ominaisuudet

Jotkut Vistan suojausominaisuuksista ovat Käyttäjätilien valvonta (UAC). UAC varmistaa, että kaikki tekemäsi tai tekemäsi asiat kirjataan sisään. Riippumatta siitä, mitä teet Windowsissa, loki näppäinpainalluksesi kirjataan aina. Et voi käyttää ohjelmia, joita sinun pitäisi pystyä ajamaan ilman, että UAC havaitsee niitä. UAC: n reaaliaikainen suojausasetus uudessa tietokoneessa on oletusarvoisesti käytössä. Se suojaa tietokonetta käynnistysohjelmilta. Se suojaa tietokonettasi yleensä vakoiluohjelmilta ja ilmoittaa, kun ohjelmat on päivitetty suojaamaan nykypäivän uhilta.

Windows defender

Windows Defender on ohjelma, joka auttaa sinua suojaamaan tietokonetta haittaohjelmilta, jotka asennetaan tietokoneellesi tietämättäsi. Windows Defender suojaa virheiltä, ​​haittaohjelmilta ja vääriltä positiivisilta ja estää useimpien mahdollisesti haittaohjelmien asentamisen jopa tietokoneellesi. tietokone. Windows Defender -automaattiohjelmisto voi asentaa itsensä ja sitten tarkistat Windows Defenderin uusimman version, yleensä hyvin pian niiden julkaisemisen jälkeen. Yleensä, jos Internetissä ei ole versiota, Windows Defender on ostettava. Windows Defenderin hinta on välillä 100-700 riippuen siitä, minne päätät mennä.

Voi auttaa myös suojaamaan

Spybot Search ja Destroycan auttavat myös suojaamaan tietokonettasi. Tämä vakoiluohjelmien torjunta voi estää vakoiluohjelmat, mainosohjelmat ja virukset. Se voi myös suojata sinua vahingollista sisältöä sisältäviltä verkkosivustoilta. Vakoilurobotti seuloo kaikki tiedot, jotka verkkosivut heittävät sinuun, löytääksesi kaiken, mitä he voivat käyttää markkinointitarkoituksiin. Spybot tekee erittäin hyvää työtä estääkseen vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia sotkemasta tietokonettasi.

Concierge-palvelu toimii siten, että joku muu tulee sisään ja tarkistaa tietokoneesi. Concierge tarkastelee samoja asioita, joista tekninen kaveri huolehti, kun tuot sen.

Adware on asia, jota monet ihmiset unohtavat suojataessaan tietokonettaan. Yksinkertainen tosiasia on, että säästät rahaa joutumatta ostamaan virustorjuntaohjelmaa. Spybot tarvitsee myös päivityksen sitä varten. jatka ohjelmiston ylläpitoa ja päivitä se.