Näytöntallentimien tehokas käyttö

Tänään asiakkaat odottavat saavansa mahdollisuuden testata tuotteiden ominaisuuksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin myydään pisteittäin. Samankaltaisessa lentokoneessa nämä kävijät antavat sinulle joskus vaikeaa aikaa esimerkiksi navigointijärjestelmän suhteen. Tarkkojen tietojen saapumisen lisäämiseksi voit ottaa käyttöön kauko-ohjattavan näytön tallentimen, joka voi näkyä tietokoneen näytöllä. Se voi kuitenkin näkyä sivustollasi tavalla, jota voi olla vaikea ymmärtää. Voit ymmärtää sen asentamalla näytön tallentimen tietokoneellesi. Tämä opetusohjelma on omistettu näytön tallentimen asennukselle, joka perustuu aiemmin keskusteltuun etätyöpöytäyhteyden hallintaan sekä Windowsin näytön tallentimeen.

Näytöntallennin – käytön aloittaminen

Tässä asentamasi näytön tallennin voi toimia onnistuneesti tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Lisäksi se voi jatkaa tietokoneen toimintojen tallentamista tietokoneyksikössä tapahtuvien näppäinpainallusten sekä tietokoneellasi olevien ohjelmien ja tiedostojen tallentamista. Etäkäytönhallinnan hallinta antaa sinulle pääsyn tietokoneellesi ja voit tarkastella koneesi toimintaa näytön tallentimena. Tämä antaa sinulle pääsyn tallentimeen, näyttöön ja nauhoitettuihin näppäinpainalluksiin.

Näytön tallennin näyttää tietokoneen toiminnan tulokset näytön tallennuksen tuloksena. Kaikki käyttämäsi verkkosivustot voidaan myös näyttää nauhoituksen näytöllä ja katsella näytön tallentimen kautta. Tämä antaa sinulle pääsyn tietokoneellesi kuin olisit fyysisesti läsnä kotona.

Huomioi nämä ennen asennusta

Tässä on joitain tärkeitä seikkoja, joita kannattaa etsiä, kun asennat näytön tallenninta tietokoneellesi:

Ensinnäkin, vain järjestät tallennettavat asiat ja tallennat ne näytön tallentimella kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta. On ehdottoman välttämätöntä, että tietokoneellasi on asiakirja siitä, mitä on tehty. Huomaa, että asiakirjassa on oltava tallennettava näyttö sekä verkkosivustojen sisältö tai asiakirjojen ja sähköpostien sisältö. Huomaa, että asiakirja voi olla .txt-, .doc-, .rtf-, .txt- ja .pdf-muodossa tiedostojen tallentamista varten.

Toinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita näytön tallennin. Nykyään käytettyjä näytön tallentimia ovat muun muassa Active Screen Recorder, Accessibility Screen Recorder, CRemote Desktop Connection Manager ja DemoCreator. Jokaisella näytön tallentimella on omat ominaisuutensa ja ominaisuutensa. Esimerkiksi Active Screen Recorder on tarkoitettu Microsoft Windowsille. Sitä voivat käyttää ihmiset, joilla on näkövammaisten erityistarpeita, kuten näkövamma tai olosuhteet, joissa viestintävälineillä on enemmän haasteita. Esteettömyyden näytön tallennin on suunniteltu myös ihmisille, joilla on huono näkö, mutta joiden on käytettävä tietotekniikkaa. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät näe hyvin silmien rasituksen takia, koska se on ohjelma, joka näyttää käyttäjälle luetun tekstin näytöllä. S

Kolmas asia, jonka sinun tulisi etsiä, kun etsit näytön tallenninta, on sen ominaisuudet, johdonmukaisuus ja luotettavuus. Tämän selkeyttämiseksi markkinoilla on tarjolla ilmaisia ​​näytön tallentimia, kuten helppo asennus, henkilökohtainen näytön tallennin ja etulinjan turvallisuus. Sinun on tutkittava niiden Usageplatform, tulokset ja ominaisuudet, jotta voit olla varma, että se on oikea sinulle.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan tietokoneesi näytön tallennin on laite, jota voit hallita pääasiassa näppäimistöllä muuttaaksesi tai asettamalla näytön nauhoitusta koskevia ehtoja.