Internet-sivustojen estäminen voi hidastaa tietokonetta

Kun henkilö siirtyy verkkoon, hänellä on useita sivustoja, joissa hän voi käydä, ja korkeintaan 2–3 niistä voidaan pitää arkipäivän tehtävänä. Ne ovat seuraavat:

Huolimatta siitä, tekniikan kehityksen ansiosta voimme nyt selata verkkoa kätevästi ja tavalla tai toisella voimme nyt estää Internet-sivustot tai poistaa ne kokonaan.

Näiden poissulkeminen on yksi yleisimmistä syistä, miksi tietokone voi hidastua, johtuen viruksista, vakoiluohjelmista ja haittaohjelmista. Internet tai suurin osa verkkosivustoista voi olla Palautuu normaaliksi, jos käytät seuraavaa ilmaista suurta virustorjuntaohjelmaa.

Virustorjuntaohjelmiston käytön aloittaminen

Voit aloittaa lataamalla alla olevan ilmaisen mahtavan virustorjuntaohjelmiston ja testaamalla sen tietokoneellasi nähdäksesi, etsiikö se järjestelmää virusten ja vakoiluohjelmien varalta. Jos se ei löydä mitään, muista siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Testaa antivirus-ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

1. Käynnistä ensin tietokone uudelleen, avaa selain ja siirry eilen Googleen (Certificate TB Level 1). Jos sinulla on jo Firefox, lataa se ja asenna se. Tarkista sitten asetukset ja katso, ovatko ne alla olevia:

Asetus: Kotisivu (Tämä on sivu, jonka näet ensimmäisen kerran, kun avaat ohjelmiston, muita voidaan muuttaa siirtymällä työkalurivivalikkoon valitsemalla haluamasi asetus, kuten tasot 1, 2, 3, 4)

8. Jos sinulla on IE7.0 tai IE7.0 alfa, sinun on oltava hieman fiksu voidaksesi asentaa ohjelmiston. Asennusprosessit eroavat hieman versiosta IE6.0. Siksi, kun tallennat asennustiedostoa, ota siitä kopio ja tallenna se työpöydällesi (korvaa kaikki tiedostot, jos muita on jo olemassa).

9. Asenna nyt virustentorjuntaohjelma, seurantaohjelmisto ja muut tietoturvatyökalut (joitain apuohjelmia voi saada pienestä maksusta, joten ole luova).

Sulje selain asennuksen jälkeen. Sinun on odotettava 30 sekuntia, jotta järjestelmä voi käynnistää. Jos sinulla on IE6.0 tällä välin, sulje myös selain.

10. Suorita nyt virustorjunta seuraavasti:

1. Napsauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa ’600’ -kohtaa. Napsauta nyt kohtaa ’401’. Napsauta botch.exe-tiedostoa ja avaa se.4. Napsauta nyt Lataa havaitut tiedostot … -painiketta. Napsauta sitten ’OK’ -painiketta. Odota, kunnes prosessi päättyy. Napsauta nyt Luo tarkistus … -painiketta. Täältä voit valita automaattisesti (haluamani menetelmän) tai valita tarkistettavat tiedostot ja ohjelmat manuaalisesti. Napsauta Hae ongelma … -painiketta ja ohjelmisto tekee kaiken työn puolestasi. Se tarkistaa kaikki ongelmatiedostot ja puhdistaa ne kaikki.

Tämän jälkeen kaikki tiedostosi ovat vapaita kaikista näistä ikävistä tiedostoista. Muista pitää myös suojaustyökalut päivitettynä, koska ne toimivat myös hyvin ja estävät haittaohjelmat, kun ne ovat yhteydessä näihin haitallisiin tiedostoihin.

Siirry Käynnistä-painikkeeseen ja napsauta Suorita

Kirjoita komento msconfig ja paina Enter-näppäintä.

Tämä avaa Järjestelmän kokoonpano -apuohjelman.

Mene käynnistysvälilehdelle ja poista valinta kaikista ohjelmista, joita ei käytetä.

Seuraava Napsauta ’OK’ ja käynnistä tietokone uudelleen.

Tarkista tietokoneen käynnistysluettelo ja katso, onko tarpeettomia ohjelmia.

Yhteenveto

Jos olet varma, että järjestelmässäsi on viruksia tai ehkä vakoiluohjelmia tai jopa mainosohjelmia, voit ladata ilmaisen täydellisen virustentorjuntajärjestelmän ammattilaisen aamunkoitosta lähtien. jos sinulla on turvallinen Internet-yhteys ja korjaa ongelma napsauttamalla Korjaa tarkistettu -painiketta.

Tarkista järjestelmäsi ongelmista ja jos et ole varma, mitä tapahtuu, valitse ’analysoi’ -painike. Tästä on hyötyä määritettäessä, mikä aiheuttaa ongelman.